

Regular Bell Schedule: Monday, Tuesday, Thursday & Friday

PERIOD 1

7:15 - 8:05 (50 minutes)

PERIOD 2

8:12 - 9:04 (52 minutes)

PERIOD 3

9:11 - 10:01 (50 minutes)

A lunch	A lunch : 10:01 – 10:31	(30 minutes)
	4th Period: 10:36 – 11:30	(54 minutes)
	5 th Period: 11:37 – 12:42	(65 minutes)
B lunch	4th Period: 10:08 – 11:00	(52 minutes)
	B lunch: 11:00 – 11:30	(30 minutes)
	5 th Period: 11:37 – 12:42	(65 minutes)
C Iunch (split)	4th Period: 10:08 – 11:00	(52 minutes)
	5th Period: 11:07 – 11:37	(30 minutes)
	C lunch : 11:37 – 12:07	(30 minutes)
	5 th Period: 12:12 – 12:42	(30 minutes)
D lunch	4th Period: 10:08 – 11:00	(52 minutes)
	5 th Period: 11:07 – 12:12	(65 minutes)
	D lunch: 12:12 – 12:42	(30 minutes)

PERIOD 6

12:49 - 1:39 (50 minutes)

PERIOD 7

1:46 - 2:40 (54 minutes)

Announcements: Beginning of 2nd period

CY-FAIR HIGH SCHOOL



COMMUNITY TIME & Community Community Time &

Community Time Bell Schedule: Every Wednesday & As Designated

PERIOD 1

7:15 - 8:00 (45 minutes)

PERIOD 2

8:07 - 8:52 (45 minutes)

COMMUNITY TIME

8:59 - 9:29 (30 minutes)

PERIOD 3

9:36 - 10:21 (45 minutes)

A lunch	A lunch: 10:21 – 10:51	(30 minutes)
	4 th Period: 10:56 – 11:43	(47 minutes)
	5 th Period: 11:50 – 12:55	(65 minutes)
B lunch	4 th Period: 10:28 – 11:13	(45 minutes)
	B lunch: 11:13 – 11:43	(30 minutes)
	5 th Period: 11:50 – 12:55	(65 minutes)
C lunch	4 th Period: 10:28 – 11:13	(45 minutes)
	5 th Period: 11:20 – 11:50	(30 minutes)
	C lunch: 11:50 – 12:20	(30 minutes)
	5 th Period: 12:25 – 12:55	(30 minutes)
D lunch	4 th Period: 10:28 – 11:13	(45 minutes)
	5 th Period: 11:20 – 12:25	(65 minutes)
	D lunch: 12:25 – 12:55	(30 minutes)

PERIOD 6

1:02 - 1:47 (45 minutes)

PERIOD 7

1:54 - 2:40 (46 minutes)